top of page

Räntäinen juhannus - Spotify Playlist by HUGR

Juhannus ja räntäsateet kuuluvat erottamattomasti yhteen. Teimme 10 laulun soittolistan, joiden avulla saat kaiken irti juhannussäistä.

Koska tuotamme HUGRissa kokonaisvaltaisia ruumiin, sielun ja mielen hyvinvointipalveluita, niin päätimme alkaa tekemään soittolistoja elämän tärkeisiin hetkiin. Musiikin kuuntelu kun on parasta, mitä kaulahuivi kaulassa voi tehdä.


Pelin avaa HUGRin laumanjohtaja Sami, joka odottaa jo malttamattomana juhannuksen räntäisiä grillaushetkiä. Samin 10 laulun setillä hoituu niin juhannuksen aatto, päivä kuin yökin. Jatkossa Spotify-soittolistoja tulee tasaisen epätasaiseen tahtiin.***


Räntäinen juhannus - Spotify playlist by Sami/HUGR


1. Jag kommer - Veronica Maggio

Juhannuksen räntäsade saapuu keveästi ja pakottamatta - pian se on täällä. Yhtä kepeän pakahduttava on Veronica Maggion laulu. Tällä tunteella on juhannus hyvä aloittaa.”


2. Constructive Summer - The Hold Steady

Let this be my annual reminder, that we could all be something bigger." Jep, kesällä kaikki tuntuu mahdolliselta. Hold Steady niputtaa alle kolmeen minuuttiin kaiken, mikä kesässä - ja ylipäätään elämässä - on parasta: kaverit, Joe Strummer, vapaus, haaveet, itsensä löytäminen, Stooges, räntäsade…”


3. Swimming Song - Kate and Anna McGarrigle

Uikkarit päällä tai kokonaan ilman, kesällä pitää uida. Ja mikäpä herättäisi uimahalut paremmin kuin banjo, viulu ja stemmalaulu.”


4. T-Shirt Weather - The Lucksmiths

Maailman paras bändi, jota (melkein) kukaan ei tiedä, The Lucksmiths. Australiassa t-paitakelejä on enempi kuin Suomessa, jonka vuoksi vain siellä voidaan kai synnyttää jotain näin häpeilemättömän kesäisää. Suomessa kannattaakin keskittyä heviin ja kaulahuivi-aiheisiin lauluihin.”


5. Ei enää kylmää eikä pimeää - Jukka Nousiainen

Jukka ei kuitenkaan kuunnellut edellistä ohjettamme, vaan laulaa kaulahuivin hyvistä ominaisuuksista kerrassaan vastuttamattomasti - kuinka niin lämmin ja värikäs asuste voikaan pitää kylmän ja pimeän loitolla. Hyvä Jukka!”


6. En midsommarnattsdröm - Håkan Hellström

Niin kovin maagista, mutta kuitenkin niin traagista. Kesä on taianomainen, mutta näillä leveysasteilla kovin lyhyt. Onneksi Suomen kesään mahtuu juuri kolmisen minuuttia unenomaista rokkausta Ruotsista.”


7. Tour de France - Litku Klemetti

Ja jos uiminen kuuluu kesään, niin tietty myös pyöräily. Vaikka ei tässä nyt varsinaisesti kai pyöräilystä lauleta. Mutta varothan, ettei kaulahuivisi silti mene pinnojen väliin pyöräretkillä.”


8. Laulava raksamies - Ruudolf

Kesä = rakennustyömaa joka kadunkulmassa.


9. Waking on a pretty day - Kurt Vile

Nyt on meno melko löysää, mutta niin se saa kesällä ollakin. Tämän tahtiin on hyvä vetelehtiä ja unohtaa maailman melu kymmeneksi minuutiksi.”


10. The Boys Of Summer - Don Henley

Ehkä maailman kulunein mutta paras kesäbiisi. Tulkoon räntää, Amen.


***


Toivottavasti pidät kuulemastasi, jokin sisälläsi liikahtaa ja ehkä löydät uusia suosikkeja. Ehkä vain tuhahdat ja käännät kanavaa - sekin on ihan ok. Otamme mielellämme vastaan vinkkejä hyvistä biiseistä, joita luukuttaa toimistolla.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page