top of page
koulu_17 (2).JPG

WHAT's THE DEAL?

Tutustu toimitusehtoihimme.

Toimitus- ja palautusehdot

Toimitus

Kun HUGRin kassakone sanoo chi-ching ja maksu kirjautuu järjestelmiimme, niin lähetämme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa. Useimmiten olemme kylläkin paaaljon nopeampia, mutta saattaa siinä viisi päivää mennä, jos olemme nyrjäyttäneet nilkkamme tai Postiin kulkevalla polulla on kaksi metriä lunta. Jos aikataulussa on poikkeuksia, niin ilmoittelemme niistä aina erikseen. Postitamme tilaukset postipakettina lähimpään Postin toimipaikkaan tai pakettiautomaattiin.

Jos tilauksellasi on tulipalokiire - olet vaikkapa unohtanut äitienpäivän ja paniikki on päällä - niin tilauksen voi erikseen sovittaessa myös noutaa tai voidaan sopia treffitkin johonkin kadunkulmaan. Koitetaan olla siinäkin suhteessa helppoja ja joustavia.

Lähetämme paketteja myös ulkomaille. Toimitusaika määräytyy kohdemaan mukaan. Euroopan alueelle tilaus toimitetaan 5-7 arkipäivän kuluessa postipakettina Postin välityksellä. Euroopan ulkopuolelle tilaus postitetaan economy-lähetyksenä ja toimitusaika on vähintään 12 arkipäivää. EU:n ulkopuolisiin maihin toimitettaessa tilaaja vastaa kohdemaan mahdollisista tulleista tai veroista.

HUGR ei vastaa Postin kuljetuksen aikana kadonneista lähetyksistä. Mikäli jotain tilaamaasi tuotetta ei ole tilapäisesti saatavilla tai se on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla ja sovimme jälkitoimituksesta tai palautamme mahdollisesti jo maksamasi summan.

Palautus

Ihan ensiksi haluaisimme muistuttaa, että ostathan vain tarpeeseen. Mieti siis aina kaksi kertaa, tarvitsetko kaulahuivia - hyvä!

Jos ostat kaulahuivin, ja sitten vasta tajuat, että et sitä tarvitse, niin kaikilla HUGReilla on kuitenkin 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja hyvin pakattu ja sen mukaan tulee liittää lähetyslista ja pankkiyhteystiedot mahdollista rahan palautusta varten. Ilmoittelethan palautuksesta/vaihdosta meille aina etukäteen sähköpostilla (info@hugrscarves.com) tai IG-viestillä (@hugrscarves), jolloin saat tarkemmat ohjeet palautusta varten. Asiakas vastaa palautuksen postikuluista poislukien reklamaatiot.

Ja hei, jos et ole ihan varma, mitä tehdä, niin laita viestiä @hugrscarves-instatilin kautta tai sähköpostilla info@hugrscarves.com, niin kyllä me autamme!

bottom of page