top of page

Kaulahuivi juhannuksen räntäsateisiin

HUGR-kaulahuivi on 100 % merinovillaa ja täydellinen asuste juhannuksen räntäsateisiin. Neulomme kaulahuivit Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

Tilaa huivi helposti ja nopeasti verkkokaupastamme - ilman postimaksuja.

Kaulahuivi-mallistomme

Kaupan yläosa

100%

merinovillaa

Suomessa

neulottu

Total

bädääs

Miksi HUGRin kaulahuivi?

1. Ekologinen

Huivimme ovat 100 % merinovillaa - se on täysin luonnonmukainen ja maatuva materiaali.

4. Kestävä

Villainen huivi on rakkaudella pidettynä ikuinen. Lue lisää sen huollosta täältä.

2. Kotimainen

Huivimme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

5. Värikäs

Huivimme on suunniteltu loistamaan Suomen rännänharmaassa juhannussäässä.

3. Lämmin

HUGRit ovat muhkeita ja paksuja. Merinovillassa on maailman ylivoimaisimmat lämpöominaisuudet.

6. Bädääs

Jep, me emme usko normaalin käsitteeseen. Me olemme jokainen omia bädäässejä itsejämme.

Vuoden paras päivä on Suomen kesä

No, se on ehkä vanha vitsi, mutta lyhyt Suomen kesä kyllä on. Arviomme mukaan noin 99 % päivistä täällä pohjolassa on harmaita, kylmiä ja räntäisiä.

 

Maailman värikkäimmät ja 100 % merinovillaiset kaulahuivit voivatkin tulla vain Suomesta - rännän ja harmauden kotimaasta.

IMG_3873.JPG

KAULAHUIVI LAHJAKSI

Psst! Meillä on vinkki sinulle, joka et lue ajatuksia tai osaa ennustaa. Hanki ystävällesi, puolisolle, äidille, isälle tai rakkaalle viholliselle HUGRin lahjakortti.

 

Laita siis kaverisi vaikean valinnan eteen ja ota itse rennosti.

MERINOVILLAISEN HUIVIN HOITO

Onko merinovillan hoito vaikeaa? Lyhyt vastaus kuuluu: Ei.

Merinovilla on siitäkin hyvä huivien, kaulahuivien ja kaulaliinojen materiaali, että se on itsepuhdistuvaa. Usein tuuletus riittää. On hyvä hanskata kuitenkin muutama vinkki merinovillan hoidosta.

annie-spratt-Ga2AJxjDr9o-unsplash.jpg
Rakastatko mustaa? Kaulahuivi ja kaulaliina tuo helposti väriä pukeutumiseen

 

HUGRin merinovillainen kaulahuivi on sinulle täydellinen valinya, kun kaipaat uutta ilmettä pukeutumiseesi, mutta et halua tinkiä ekologisuudesta, mukavuudesta tai persoonallisesta tyylistä. Huivi on maailman helpoin tapa tuoda vähän - tai HUGRin tapauksessa ihan törkeästi väriä omaan pukeutumiseen.

Kaikki HUGRin kaulahuivit ovat unisex-huiveja ja ne sopivat niin naisillemiehille ja aivan jokaiselle.

 

Kaulahuivimme on tehty Suomen juhannukseen

 

Vuoden paras päivä on Suomen kesä. No, se on lähinnä huono vitsi, mutta pohjoisen kesä on lyhyt ja arviolta 99 % päivistä on harmaita, kylmiä ja räntäisiä. Halusimme suunnitella HUGRin merinovillaiset huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat juuri tuollaisiin extreme-keleihin, eli perinteiseen suomalaiseen juhannussäähän.​

HUGRin neulotut huivit toimivat pohjolassa, sillä ne ovat todella muhkeita ja lämpimiä. Ne pitävät pakkasen ja viiman kaukana kantajastaan. Merinovilla on ominaisuuksiltaan loistava materiaali pohjoiseen. Se on lämmin, pehmeä ja hyvin hengittävä.

Kaulaliinan voi pukea monella eri tapaa

 

Jokaisella meillä on oma tapamme käyttää kaulahuivia. Toinen kiskaisee sen rennosti edestä solmuun. Toinen taas kieputtaa siitä jättimäisen rusetin. HUGRin merinovillaiset huivit ovat niin pitkiä, että ne voi vaikka sitoa letille, asetella vesiputouksen tavoin tuomaan volyymia, kietoa kahdelle lenkille kaulan ympäri tai heittää klassisesti harteille. Merinovillainen huivi, kaulahuivi ja kaulaliina taipuu lähes kaikkeen.

Merinovillaiset kaulaliinat helposti ja nopeasti netistä

 

Toimitamme merinovillaiset huivit sinulle nopeasti. Tee tilauksesi verkkokaupassamme ja postitamme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa, usein olemme kyllä paljon nopeampia.

 

Tiesitkö, että meillä et myöskään maksa postimaksuja, vaan toimituksemme on sinulle ilmainen. Käytämme lähetyksessä myös täysin maatuvia sokeriruo’osta valmistettuja postituspusseja.

 

Kaikilla merinovillaisilla huiveillamme on 14 päivän täysi palautusoikeus. Lisää tietoa toimitusehdoistamme.

 

Valmistamme kaulaliinat merinovillasta

Kun saimme idean tehdä maailman parhaan kaulahuivin, päätimme, että sen täytyy olla 100 % mulesing-vapaata merinovillaa. Merinovilla on materiaalina erittäin pehmeä, lämmin ja hyvin hengittävä. Se on myös helppohoitoinen ja paloturvallisempi kuin synteettiset kuidut.

Eikä siinä vielä kaikki! Kirsikkana kaakun päällä merinovilla on ekologinen materiaali. Merinovillaiset huivit, kaulahuivit ja kaulaliinamme kestävätkin hyvin huollettuna ikuisesti. Wool Scarves are forever.

bottom of page