top of page
Skeletons Big sininen merinovilla huivi kaulahuivi kaulaliina Veikkola pieni HUGR (1).jpg

BE a MAN

and be that badass nerd you really are

scrollaa alas!

Miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat

Hei mies, etsitkö täydellistä huivia, kaulahuivia tai kaulaliinaa juhannuksen räntäsateisiin? Voit lopettaa etsinnät.

HUGRin miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat 100 % merinovillaa, totaalisen bädääs ja valmistettu Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

Hei mies, tsekkaa nämä huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat!

Katso kaikki miesten huivit

Anchor 1

Miksi HUGR-huivi?

1. Ekologinen

Huivimme ovat 100 % merinovillaa - se on täysin luonnonmukainen ja maatuva materiaali.

4. Kestävä

Villainen huivi on rakkaudella pidettynä ikuinen. Lue lisää sen huollosta täältä.

2. Kotimainen

Huivimme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

5. Värikäs

Huivimme on suunniteltu loistamaan Suomen rännänharmaassa juhannussäässä.

3. Lämmin

HUGRit ovat muhkeita ja paksuja. Merinovillassa on maailman ylivoimaisimmat lämpöominaisuudet.

6. Bädääs

Jep, me emme usko normaalin käsitteeseen. Me olemme jokainen omia bädäässejä itsejämme.

IMG_3873.JPG

HUIVI LAHJAKSI MIEHELLE

Psst! Meillä on vinkki sinulle, joka et lue ajatuksia tai osaa ennustaa. Hanki ystävällesi, puolisolle, isälle, papalle tai rakkaalle viholliselle HUGRin lahjakortti.

 

Laita siis joku muu vaikean valinnan eteen ja ota itse rennosti.

MERINOVILLAISEN HUIVIN HOITO

Onko merinovillan hoito vaikeaa? Lyhyt vastaus kuuluu: Ei.

Merinovilla on siitäkin hyvä huivien, kaulahuivien ja kaulaliinojen materiaali, että se on itsepuhdistuvaa. Usein tuuletus riittää. On hyvä hanskata kuitenkin muutama vinkki merinovillan hoidosta.

annie-spratt-Ga2AJxjDr9o-unsplash.jpg
Rakastatko mustaa? Miesten huivi, kaulahuivi ja kaulaliina tuo helposti väriä pukeutumiseen

 

HUGRin miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat ihan täydellisiä, kun kaipaat uutta ilmettä pukeutumiseesi, mutta et halua tinkiä ekologisuudesta, mukavuudesta tai persoonallisesta tyylistä. Huivi, kaulahuivi tai kaulaliina on maailman helpoin tapa tuoda vähän - tai HUGRin tapauksessa ihan törkeästi väriä omaan pukeutumiseen.

Kaikki HUGRin huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat unisex-huiveja ja ne sopivat miesten lisäksi  myös naisille ja aivan jokaiselle.

 

Miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat on tehty Suomen juhannukseen

 

Vuoden paras päivä on Suomen kesä. No, se on lähinnä huono vitsi, mutta pohjoisen kesä on lyhyt ja arviolta 99 % päivistä on harmaita, kylmiä ja räntäisiä. Halusimme suunnitella HUGRin miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat juuri tuollaisiin extreme-keleihin, eli perinteiseen suomalaiseen juhannussäähän.​

HUGRin neulotut huivit toimivat pohjolassa, sillä ne ovat todella muhkeita ja lämpimiä. Ne pitävät pakkasen ja viiman kaukana kantajastaan. Merinovilla on ominaisuuksiltaan loistava materiaali pohjoiseen. Se on lämmin, pehmeä ja hyvin hengittävä.

Miestenn huivit ja kaulaliinat voi pukea monella eri tapaa

 

Jokaisella meillä on oma tapamme käyttää kaulahuivia. Toinen kiskaisee sen rennosti edestä solmuun. Toinen taas kieputtaa siitä jättimäisen rusetin. HUGRin miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat niin pitkiä, että ne voi vaikka sitoa letille, asetella vesiputouksen tavoin tuomaan volyymia, kietoa kahdelle lenkille kaulan ympäri tai heittää klassisesti harteille. Miesten huivi, kaulahuivi ja kaulaliina taipuu lähes kaikkeen.

Miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat helposti ja nopeasti netistä

 

Toimitamme miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat sinulle nopeasti. Tee tilauksesi verkkokaupassamme ja postitamme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa, usein olemme kyllä paljon nopeampia.

 

Tiesitkö, että meillä et myöskään maksa postimaksuja, vaan toimituksemme on sinulle ilmainen. Käytämme lähetyksessä myös täysin maatuvia sokeriruo’osta valmistettuja postituspusseja.

 

Kaikilla miesten huiveilla, kaulahuiveilla ja kaulaliinoilla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Lisää tietoa toimitusehdoistamme.

 

Miesten huivi, kaulahuivi ja kaulaliina merinovillasta

Kun saimme idean tehdä maailman parhaan kaulahuivin, päätimme, että sen täytyy olla 100 % mulesing-vapaata merinovillaa. Merinovilla on materiaalina erittäin pehmeä, lämmin ja hyvin hengittävä. Se on myös helppohoitoinen ja paloturvallisempi kuin synteettiset kuidut.

Eikä siinä vielä kaikki! Kirsikkana kaakun päällä merinovilla on ekologinen materiaali. Miesten huivit, kaulahuivit ja kaulaliinamme kestävätkin hyvin huollettuna ikuisesti. Wool Scarves are forever.

Tutustu miesten huivien, kaulahuivien ja kaulaliinojen lisäksi näihin:

bottom of page