top of page
Huivi, kaulahuivi tai kaulaliina lahjaksi netistä

A PERFECT GIFT?

Absolutely it is.

Huivi, kaulahuivi tai kaulaliina lahjaksi

Merkkipäivät tulossa ja lahja hakusessa? Hanki sankarille lahjaksi HUGRin huivi, kaulahuivia tai kaulaliina. Se on täydellinen lahja, joka toimii niin sydäntalven paukkupakkasilla kuin juhannuksen räntäsateessa.

Kaulahuivi toimii one-size-fits-all-periaatteella - ei siis ongelmaa senkään suhteen. Ja jos et osaa päättää väriä, saat meiltä myös lahjakortit. Tsekkaa ne alempaa.

HUGRin huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat 100 % merinovillaa, totaalisen bädääs ja valmistettu Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

Tsekkaa nämä huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat lahjaksi!

Katso kaikki huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat

Osta Hugr-lahjakortti lahjaksi

ONGELMIA PÄÄTTÄÄ? MITES OLISI LAHJAKORTTI?

Miksi HUGR-huivi?

1. Ekologinen

Huivimme ovat 100 % merinovillaa - se on täysin luonnonmukainen ja maatuva materiaali.

4. Kestävä

Villainen huivi on rakkaudella pidettynä ikuinen. Lue lisää sen huollosta täältä.

2. Kotimainen

Huivimme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

5. Värikäs

Huivimme on suunniteltu loistamaan Suomen rännänharmaassa juhannussäässä.

3. Lämmin

HUGRit ovat muhkeita ja paksuja. Merinovillassa on maailman ylivoimaisimmat lämpöominaisuudet.

6. Bädääs

Jep, me emme usko normaalin käsitteeseen. Me olemme jokainen omia bädäässejä itsejämme.

Rakastatko mustaa? Lahjaksi ostettu huivi, kaulahuivi ja kaulaliina tuo helposti väriä pukeutumiseen

 

HUGRin huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat ihan täydellisiä lahjoja, kun ystäväsi kaipaa uutta ilmettä pukeutumiseensa, mutta ei halua tinkiä ekologisuudesta, mukavuudesta tai persoonallisesta tyylistä. Huivi, kaulahuivi tai kaulaliina on maailman helpoin tapa tuoda vähän - tai HUGRin tapauksessa ihan törkeästi väriä omaan pukeutumiseen.

Kaikki HUGRin huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat unisex-huiveja ja ne sopivat lahjaksi naisille, miehille ja aivan jokaiselle.

 

Huivi, kaulahuivit ja kaulaliinat on mahtava lahja Suomen juhannukseen

 

Vuoden paras päivä on Suomen kesä. No, se on lähinnä huono vitsi, mutta pohjoisen kesä on lyhyt ja arviolta 99 % päivistä on harmaita, kylmiä ja räntäisiä. Halusimme suunnitella lahjaksi ostettavat HUGRin huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat juuri tuollaisiin extreme-keleihin, eli perinteiseen suomalaiseen juhannussäähän.​

HUGRin neulotut huivit toimivat pohjolassa, sillä ne ovat todella muhkeita ja lämpimiä. Ne pitävät pakkasen ja viiman kaukana kantajastaan. Merinovilla on ominaisuuksiltaan loistava materiaali pohjoiseen. Se on lämmin, pehmeä ja hyvin hengittävä.

Lahjansaaja voi pukea huivin tai kaulaliinan monella eri tapaa

 

Jokaisella meillä on oma tapamme käyttää kaulahuivia. Toinen kiskaisee sen rennosti edestä solmuun. Toinen taas kieputtaa siitä jättimäisen rusetin. HUGRin lahjahuivit, -kaulahuivit ja -kaulaliinat ovat niin pitkiä, että ne voi vaikka sitoa letille, asetella vesiputouksen tavoin tuomaan volyymia, kietoa kahdelle lenkille kaulan ympäri tai heittää klassisesti harteille. Lahjana huivi, kaulahuivi ja kaulaliina taipuu lähes kaikkeen.

Huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat - lahja helposti ja nopeasti netistä

 

Toimitamme huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat lahjansaajalle nopeasti. Tee tilauksesi verkkokaupassamme ja postitamme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa, usein olemme kyllä paljon nopeampia.

 

Tiesitkö, että meillä et myöskään maksa postimaksuja, vaan toimituksemme on sinulle ilmainen. Käytämme lähetyksessä myös täysin maatuvia sokeriruo’osta valmistettuja postituspusseja.

 

Kaikilla lahjaksi hankituilla huiveilla, kaulahuiveilla ja kaulaliinoilla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Lisää tietoa toimitusehdoistamme.

 

Lahjahuivi, -kaulahuivi ja -kaulaliina merinovillasta

Kun saimme idean tehdä maailman parhaan kaulahuivin, päätimme, että sen täytyy olla 100 % mulesing-vapaata merinovillaa. Merinovilla on materiaalina erittäin pehmeä, lämmin ja hyvin hengittävä. Se on myös helppohoitoinen ja paloturvallisempi kuin synteettiset kuidut.

Eikä siinä vielä kaikki! Kirsikkana kaakun päällä merinovilla on ekologinen materiaali. Lahjaksi hankittavat huivit, kaulahuivit ja kaulaliinamme kestävätkin hyvin huollettuna ikuisesti. Wool Scarves are forever.

Tutustu lahjahuivien, -kaulahuivien ja -kaulaliinojen lisäksi näihin:

bottom of page