top of page
Lovecats Big musta keltainen merinovilla huivi kaulahuivi kaulaliina halkopino kirves HUGR
"We missed you", hissed the

LOvecats

Lovecats-huivin kaavakuva

Lovecats-kaulahuivi

Ajateltiin, että sinun on tärkeää tietää, että Lovecats-kaulahuivin esikuva on ihan oikea lieksalainen löytökissa. Se pelastettiin muutama vuosi sitten kuljeskelemasta ja oli löytyessään aika arka ja pieni rääpäle. Muuttaessaan uuteen kotiin kaveri pikkuhiljaa rohkaistui ja suostui yhteisymmärryksessä huivin malliksi.

 

Lovecats-kaulahuivi, kuten kaikki muutkin huivimme, on 100 % merinovillaa. Sekin on valmistettu Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

Tsekkaa nämä huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat!

Miksi Lovecats-huivi?

1. Ekologinen

Huivimme ovat 100 % merinovillaa - se on täysin luonnonmukainen ja maatuva materiaali.

4. Kestävä

Villainen huivi on rakkaudella pidettynä ikuinen. Lue lisää sen huollosta täältä.

2. Kotimainen

Huivimme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa - rännän ja harmauden kotimaassa.

5. Värikäs

Huivimme on suunniteltu loistamaan Suomen rännänharmaassa juhannussäässä.

3. Lämmin

HUGRit ovat muhkeita ja paksuja. Merinovillassa on maailman ylivoimaisimmat lämpöominaisuudet.

6. Bädääs

Jep, me emme usko normaalin käsitteeseen. Me olemme jokainen omia bädäässejä itsejämme.

Rakastatko mustaa? Lovecats-huivi, -kaulahuivi ja -kaulaliina tuo helposti väriä pukeutumiseen

 

Lovecats-huivit, -kaulahuivit ja -kaulaliinat ovat ihan täydellisiä, kun kaipaat uutta ilmettä pukeutumiseesi, mutta et halua tinkiä ekologisuudesta, mukavuudesta tai persoonallisesta tyylistä. Huivi, kaulahuivi tai kaulaliina on maailman helpoin tapa tuoda vähän - tai HUGRin tapauksessa ihan törkeästi väriä omaan pukeutumiseen.

Kaikki HUGRin huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat ovat unisex-huiveja ja ne sopivat naisille, miehille ja aivan jokaiselle.

 

Lovecats-huivit, -kaulahuivit ja -kaulaliinat on tehty Suomen juhannukseen

 

Vuoden paras päivä on Suomen kesä. No, se on lähinnä huono vitsi, mutta pohjoisen kesä on lyhyt ja arviolta 99 % päivistä on harmaita, kylmiä ja räntäisiä. Halusimme suunnitella Lovecats-huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat juuri tuollaisiin extreme-keleihin, eli perinteiseen suomalaiseen juhannussäähän.​

HUGRin neulotut huivit toimivat pohjolassa, sillä ne ovat todella muhkeita ja lämpimiä. Ne pitävät pakkasen ja viiman kaukana kantajastaan. Merinovilla on ominaisuuksiltaan loistava materiaali pohjoiseen. Se on lämmin, pehmeä ja hyvin hengittävä.

Lovecats-huivit ja -kaulaliinat voi pukea monella eri tapaa

 

Jokaisella meillä on oma tapamme käyttää kaulahuivia. Toinen kiskaisee sen rennosti edestä solmuun. Toinen taas kieputtaa siitä jättimäisen rusetin. Lovecats-huivit, -kaulahuivit ja -kaulaliinat ovat niin pitkiä, että ne voi vaikka sitoa letille, asetella vesiputouksen tavoin tuomaan volyymia, kietoa kahdelle lenkille kaulan ympäri tai heittää klassisesti harteille. Lovecats-huivi, -kaulahuivi ja -kaulaliina taipuu lähes kaikkeen.

Lovecats-huivit, -kaulahuivit ja -kaulaliinat helposti ja nopeasti netistä

Toimitamme Lovecats-huivit, -kaulahuivit ja -kaulaliinat sinulle nopeasti. Tee tilauksesi verkkokaupassamme ja postitamme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa, usein olemme kyllä paljon nopeampia.

 

Tiesitkö, että meillä et myöskään maksa postimaksuja, vaan toimituksemme on sinulle ilmainen. Käytämme lähetyksessä myös täysin maatuvia sokeriruo’osta valmistettuja postituspusseja.

 

Kaikilla Lovecats-huiveilla, -kaulahuiveilla ja -kaulaliinoilla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Lisää tietoa toimitusehdoistamme.

 

Lovecats-huivi, -kaulahuivi ja -kaulaliina merinovillasta

Kun saimme idean tehdä maailman parhaan kaulahuivin, päätimme, että sen täytyy olla 100 % mulesing-vapaata merinovillaa. Merinovilla on materiaalina erittäin pehmeä, lämmin ja hyvin hengittävä. Se on myös helppohoitoinen ja paloturvallisempi kuin synteettiset kuidut.

Eikä siinä vielä kaikki! Kirsikkana kaakun päällä merinovilla on ekologinen materiaali. Lovecats-huivit, -kaulahuivit ja -kaulaliinamme kestävätkin hyvin huollettuna ikuisesti. Wool Scarves are forever.

Tutustu Lovecats-huivien, -kaulahuivien ja -kaulaliinojen lisäksi näihin:

bottom of page