top of page
Hugr tarina meistä (1).jpg
With Love From

THE HOMELAND
OF SLUSH AND GRAY

Tutustu HUGRin tarinaan.

Hugr  - huivit, kaulahuivit ja kaulaliinat

HUGRin tarina - huiveja, kaulahuiveja ja kaulaliinoja Suomesta

Vuoden paras päivä on Suomen kesä.

 

No, se on lähinnä huono vitsi, mutta pohjoisen kesä on lyhyt ja arviolta 99 % päivistä on harmaita, kylmiä ja räntäisiä.

 

Kahlasimme eräänä tuollaisena kalseana päivänä saappaat täynnä sohjoa läpi Helsingin etsien täydellistä kaulahuivia. Löysimme kuitenkin vain muovisia kammotuksia tai hiivan värisiä tylsimyksiä. Niinpä päätimme tehdä itse omat huivimme.

 

Maailman värikkäimmät, 100 % merinovillaiset ja totaalisen bädäässit kaulahuivit voivatkin tulla vain Suomesta - rännän ja harmauden kotimaasta, rakkaudella!

MIKÄ HUGR?

HUGR saattaa kuulostaa humalaisen viikingin kiroamiselta, mutta se tarkoittaa muinais-skandinaaviksi kutakuinkin "sielua". Jos taas lausut sen kuin lontoolainen, saattaa kurkustasi kuulua "hugger" eli "halaaja".

HUGR on siis halauksia sielullesi - just niin hyvältä se tuntuu. Vähän liian suloista, eikö?

No kyllä! Onneksi lampaamme ovat totaalisen bädääs.

Mikä Hugr?
Rakastamme mustaa (ja harmaata)

RAKASTAMME MUSTAA (ja harmaata)

Rakastatko pukeutua mustaan? Niin mekin - se on niin hiton tyylikästä. Mutta siinäpä se HUGRin juju onkin. Kaulaliina on maailman helpoin tapa tuoda vähän - tai siis HUGRin tapauksessa  ihan törkeästi - väriä omaan pukeutumiseen.

Rakastamme myös harmaata kaikissa sen ihanissa sävyissä. Mitä harmaampi sää sitä paremmalta HUGR näyttää. Perinteinen juhannuksen räntäsade antaa mitä parhaimman harmaan samettisen taustakankaan HUGRille loistaa.

HUGR IS #NONORMAL

Me uskomme yksisarvisiin. Me uskomme joulupukkiin. Mutta asia, johon emme usko, on "normaalin" käsite.

Ei ole olemassa mitään normaalia, jonka mukaan kenenkään pitäisi elää, olla tai rakastaa. Jokaisella meistä on oikeus olla oma ihmeellinen itsensä ja elää oma maaginen elämänsä.

 

Ja niin tyhmää kuin värikkäiden kaulahuivien tehtailu saattaa jonkun mielestä olla, niin sepä on meistä just parasta.

Kaiva siis esiin Dungeons & Dragons, nokkahuilu, neulepuikot, retkikeitin, väriliidut tai mistä ikinä sytytkin ja ole oma bädääs itsesi.

HUGR is #nonormal
Missä ja miten HUGRit valmistetaan?

MISSÄ JA MITEN?

HUGRin pääkalloluola sijaitsee Helsingissä, jossa suunnittelemme, pakkaamme ja lähetämme huivit uusille omistajilleen. Kaikki kaulahuivimme myös valmistetaan räntäisessä Suomessa yhteistyöneulomoissamme.

Käytämme HUGReihin 100 % mulesing-vapaata merinovillaa, joka tulee Etelä-Amerikasta sekä Etelä-Afrikasta. Villa värjätään ja valmistetaan langaksi Pohjois-Italiassa, josta se kuljetetaan pohjolaan.

Käytämme pakkauksissamme sokeriruo'osta valmistettuja maatuvia pakkauspusseja. Pyrimme muutenkin toiminnassamme olemaan hyvien puolella ja elämään siivosti, jotta maapallo jää lähtiessämme hyvään kuntoon.

Hyvin huollettuna HUGR kestää läpi koko elämäsi ja paljon pidempäänkin. Villa on myös täysin luonnonmukainen ja maatuva materiaali. Jos huivisi jää vaille käyttöä, älä heitä sitä kuitenkaan ojaan, vaan anna lämpöä tarvitsevalle.

#WOOLRULES

bottom of page